Fri fragt ved køb over kr. 500

Hurtige leverancer

Sikker e-handel

Briller

Bæredygtighed

Hos Ai tager vi ansvar for miljøet på flere, vigtige områder. Vi flytter blandt andet vores produktion hjem fra Asien til Norden, hvilket er det største initiativ, vi endnu har taget for at reducere vores klimabelastning. Med vores nye fabrik i Sverige reducerer vi transporten og kommer tættere på vores kunder. Vi har også fokus på genbrug og genanvendelse.

Circular Collection – en bæredygtig kollektion

I vores butikker i Sverige modtager vi brugte briller. Det indleverede materiale bliver malet til pulver, og sammen med EoE fremstiller vi en helt ny kollektion, Circular Colletion, af de gamle briller. Metalstellene sorteres i aluminium og stål, smeltes om og bliver derefter til råmaterialer for forskellige aktører i stålindustrien. Et fuldendt kredsløb.

Kontaktlinser

Plastneutrale linser

Nu bliver dele af endagslinse-sortimentet fra Cooper Vision plastikneutralt. Hvordan fungerer det? I dag skal linseproducenter bruge plast for at kunne fremstille linser. For at opnå plastneutralitet* indsamles den tilsvarende mængde plast, der bruges til produkterne, fra havene og kyststrækningerne i Filippinerne, Indonesien, Brasilien og Egypten. Med andre ord; Når du vælger certificerede en-dagslinser fra Cooper Vision, så yder du en positiv indsats for miljøet. Husk også at genbruge din emballage for at opnå endnu mere effekt!

Køb kontaktlinser

*Plastneutralitet opnås ved køb af credits fra Plastic Bank©. En credit svarer til indsamling og omdannelse af et kilo plast, der ellers ville være endt i havet eller i et vandløb. Linseproducenten CooperVision køber credits, der modsvarer vægten af plastik i vores CooperVision en-dagslinseordrer (fra 1. september 2021). Mængden af plast fra en-dagslinser beregnes på grundlag af vægten af den plast, der findes i emballagen, i linserne og i den sekundære emballage (pap), herunder laminat, lim og andet (f.eks. blæk)

 

Sådan her genbruger du dine linser


PAPIREMBALLAGE, FOLIE, PLAST
Fold og smid papiremballage, folie og plast i den rigtige beholder hos din nærmeste genbrugsstation. Husk at folie tæller som metal.

BRUGTE LINSER
Smid linserne i affaldsspanden efter brug.
OBS! Smid aldrig linser i toilettet!

LINSEVÆSKEFLASKER
Tomme linsevæskeflasker skal også sorteres som plast på den nærmeste genbrugsstation.