Fri fragt ved køb over kr. 500

Hurtige leverancer

Sikker e-handel

Linsetilbehør

Godt linsetilbehør er næsten lige så vigtigt som selve linserne. En linsevæske er nødvendig for at kunne rengøre linserne effektivt. Hvis du føler, at du får tørre øjne af linserne, findes der også specielle øjendråber til dig, der bruger kontaktlinser. Med alderen kan øjet også have behov for særlige vitaminer og mineraler - dem kan du også finde her hos Ai Eyewear.

Hvilken linsevæske skal jeg vælge?

Oplysningerne står for det meste på emballagen. Der er forskellige typer linsevæsker, du kan bruge afhængigt af hvilke linse, du har. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte din optiker.

Hvad er linsevæske?

Linsevæske er en steril saltopløsning, som du bruger til at rengøre dine linser og holde dem friske.

Hvordan bruger jeg øjendråber?

1. Vask først dine hænder. 2. Læg hovedet let bagover og kig op i loftet. 3. Sørg med tommel- og pegefinger for at holde øjet åbent og dryp 1-2 dråber i selve øjet. Undgå at røre ved øjet og vippekante med selve flasken. 4. Blink herefter nogle gange med øjet.

Tilbehør

Det rigtige linsetilbehør er næsten lige så vigtigt som de rigtige linser. For med den rigtige linsevæske, de bedste øjendråber eller de mest gavnlige vitaminer bliver det endnu nemmere at have linser på. Hos Ai Eyewear finder du linsevæske fra nogle af markedets bedste mærker samt fugtgivende øjendråber og beroligende øjenmasker. 

Du kan bestille det kontaktlinsetilbehør online, som du skal bruge, eller besøg din nærmeste Ai-butik. Vores autoriserede optikere og dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig uanset dit behov.

Vores mærker

Med Ai er det nemt at skabe en god linserutine. Her finder du linsetilbehør fra populære producenter, som Alcon, Bausch & Lomb og Cooper Vision.

Er du nysgerrig efter at begynde at bruge linser? Book en øjenundersøgelse hos Ai, så hjælper vi dig godt i gang.

Vores udvalg

Linsevæske

Bruger du to-ugers-linser eller månedslinser? Så er en god linsevæske en nødvendighed. Linsevæske hjælper dig med at holde dine linser rene og fri for bakterier, og samtidig bidrager væsken til et mere behageligt linsebrug. Væsken fugter og plejer nemlig dine linser, så de ikke tørrer ud i løbet af dagen.

Øjendråber

Efter mange timers brug af kontaktlinser kan dine øjne have brug for lidt ekstra fugt. Og her er øjendråber din bedste ven. Øjendråber øger nemlig fugten og forlænger komforten - og dermed tiden som du kan have linserne i. Øjendråber er især gode at bruge, hvis du døjer med tørre øjne.

Vådservietter

Hos Ai kan du finde udvalgte vådservietter til rensning af øjenlåg og huden omkring øjnene. Vådservietterne er et mildere alternativ til sæbe og vand, da de er uden parfume og kun indeholder hyaluronsyre, der har fugtgivende egenskaber. Servietterne er derudover også fri for parabener og konserveringsmidler.

Øjenmaske

En øjenmaske har mange funktioner, den tackler også forskellige problemer alt efter om den er opvarmet eller holdt kold. Du kan mindske alt fra hævelser og mørke rander til fine linjer rundt om øjet. Find derfor den øjenmaske hos Ai, som kan hjælpe dig bedst. 

Varm:

  • Kan forbedre kvaliteten af ??din tårevæske

Kold:

  • Lindrer hævede øjne

  • Opfrisker trætte øjne

  • Lindrer visse typer af hovedpine

Vitaminer og kosttilskud

Hos Ai kan du finde vitaminer og kosttilskud, der kan være gavnlige for din øjensundhed. Du kan blandt andet kan Omega 3 for at forbedre kvaliteten af ??din tårevæske eller finde frem til særlige kombination af vitaminer og antioxidanter, som kan hjælpe netop dig. Vi anbefaler dog altid at konsultere din optiker, inden du begynder at tage vitaminer - af hensyn til dit syn.