Fri fragt ved køb over kr. 500

Hurtige leverancer

Sikker e-handel

Ai eyewear glas

Vores Glas

At købe briller kan være en jungle. Derfor vi har gjort det nemt for dig. Du vælger stellet, vi hjælper dig med glassene. Når du har afgivet din bestilling, sørger vores optikere for, at du får de rigtige glas, der passer til den styrke, du har angivet. Alle vores glas er af høj kvalitet og designet til at give dig den bedste synsoplevelse. Et progressivt glas er mere avanceret end et enkeltstyrke glas og skal derfor tilpasses af en uddannet optiker for at give dig en korrekt synsoplevelse.

Pas på dine øjne

Dine øjne er konstant udsat for stråling både fra solen og fra skærmen. Solens stråler kan skade øjet på forskellige måder. Mange mennesker ved ikke, at øjnene også kan blive solbrændt, og at skader på øjet kan være meget smertefulde, og give øget risikoen for grå stær. Samtidig er den tid, vi tilbringer foran skærmen, også stigende. At sidde i mange timer foran skærme kan være en stor belastning for dine øjne. Vi kan tilbyde dig en række muligheder, der passer præcis til din livsstil og beskytter dine øjne.

 

Blue block glas

Blue block

Teknologien filtrerer store dele af det usunde, blå lys fra og nedsætter dermed risikoen for forandringer på nethinden. Den hjælper også, så øjnene føles friskere og mindre anstrengte, hvis du sidder meget ved en skærm.

 

Polariserede glas

Polariserede glas har et filter, der effektivt fjerner reflekser. Takket være dette filter minimeres forstyrrende og blændende reflekser fra blanke overflader som for eksempel vandpytter. Hvis du opholder dig meget på vandet, er polariserede glas en god løsning, da du lettere kan se for eksempel overflader. Fås i farverne brun og grå.

 

Fotokromatiskt glas

Inden døre er dine glas normale og helt klare. Når du går udenfor, bliver glassene mørkere og giver dig dermed fuld UV-beskyttelse mod solen. Glassene skifter farve, når de udsættes for UV-stråling. Hvor mørke de bliver, afhænger af, hvor meget UV-stråling der er, og det betyder, at de bliver mørkere, selvom det er overskyet. Fås i farverne grå, grøn og brun.